- Oprechte & attente service! -

Ons restaurant is sinds 2011 bekroond met één Michelinster en kent eervolle vermeldingen in De Gault&Millau 15,5/20, Lekker 500, Grootspraak en andere culinaire gidsen.

De gastronomische filosofie van De Bloemenbeek is gestoeld op de klassieke Frans-mediterrane keuken, al dan niet begeleid door prachtige wijnen uit ‘eigen’ wijngaard of de gehele wereld. Er wordt gewerkt volgens de seizoenen, met wild van onze Twentse jagers en met toewijding geteelde gewassen en ingrediënten van eigen landgoed en uit onze streek. Ook de vegetarische gerechten zijn uiteraard volledig op deze filosofie geënt.

VH Meesterkok Michel van Riswijk en Chef de Cuisine Matthijs Mulder geven dagelijks gestalte aan onze gastronomische filosofie. Naast de à la carte-gerechten en het menu SigNatuur stellen zij dagelijks een choix du chef menu voor u samen.

 A la kaart 2020

Menu SigNatuur

De prachtige wijnen uit onze kelder zijn door de jaren heen met zorg doorgeproefd, geselecteerd en verzameld. Uitgangspunt is dat de diverse smaken, identiteiten en karakters van de wijnen waar mogelijk de gerechten dienen te versterken of aan te vullen. Daarnaast zoeken wij in speciale proeverijen graag persoonlijk met u naar nieuwe en spannende combinaties van wijn en spijs. De betere wijnen uit Frankrijk, Europa en Zuid-Afrika zijn sterk vertegenwoordigd. Frankrijk en de oude wijngebieden uit Europa spreken voor zich. Onze gastvrije brigade onder leiding van Maître d’Hotel Sofien Oueslati voorziet u graag van een passend én verrassend wijnadvies.

Wijnkaart 2019