- Oprechte & attente service! -

De Bloemenbeek heeft een vermaard Fine dining restaurant, bekroond met een Michelinster en kent meerdere eervolle vermeldingen in culinaire gidsen. SVH Meesterkok Michel van Riswijk en Chef de Cuisine Matthijs Mulder geven dagelijks gestalte aan onze gastronomische filosofie. Deze is al 50 jaar gebaseerd op de klassieke Franse-Mediterrane cuisine, met nadrukkelijke inbreng van producten en ingrediënten van eigen Twentse bodem. Naast de à la carte-gerechten stellen zij dagelijks twee uitgebalanceerde menu’s voor u samen.
De prijzen zijn als volgt:

Driegangen “Choix du Saison” diner: € 50,00 per persoon
Viergangen”Choix du Saison” diner: € 65,00 per persoon

À la carte 2018

Vegetarische kaart 2018

De prachtige wijnen uit onze kelder zijn door de jaren heen met zorg doorgeproefd, geselecteerd en verzameld. Uitgangspunt is dat de diverse smaken, identiteiten en karakters van de wijnen waar mogelijk de gerechten dienen te versterken of aan te vullen. Daarnaast zoeken wij in speciale proeverijen graag persoonlijk met u naar nieuwe en spannende combinaties van wijn en spijs. De betere wijnen uit Frankrijk, Europa en Zuid-Afrika zijn sterk vertegenwoordigd. Frankrijk en de oude wijngebieden uit Europa spreken voor zich. Onze gastvrije brigade onder leiding van Maître d’Hotel Sofien Oueslati voorziet u graag van een passend én verrassend wijnadvies.

Wijnkaart 2018