- Restaurants Overijssel -

Slapen in een van de kamers en suites van Landhuishotel De Bloemenbeek wordt meesterlijk ondertekend door ons restaurant. Uw verblijf in ons unieke luxe en exclusieve hotel krijgt en hoogstaande toevoeging in een van de besterestaurants in Overijssel. Wij zijn trots een ware meesterkok in huis te hebben. Van zijn hand komen de smaaksensaties tijdens de Bloemenbeek’s Wining & Dining Experiences.

Meer weten? Bekijk wat wij u aanbieden »

U beleeft pure luxe als u ons hotel in het Twentse landschap bezoekt. Deze exclusiviteit ervaart u in ons hotel in De Lutte is Restaurant De Bloemenbeek. Onze Chef de Cuisine en Sommelier werken samen aan een perfect geheel om uw diner bij ons in Twente tot een belevenis te maken. Het concept Wijn & Spijs krijgt een invulling op Nederlands-Franse wijze met de nadruk op typischTwentse streekgerechten. Gerechten die thuishoren in de echte restaurantsvan Overijssel.

Een bezoek aan Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek, meet een van de meest exclusieve restaurants in Overijssel is de perfect aanvulling op ieder zakelijk of particulier verblijf. reserveert u telefonisch voor het perfect verblijf in eigen land. Neemt u contact met ons op om dit verblijf tot in de puntjes te regelen.

Reserveren