- Restaurant Enschede -

Landhuishotel De Bloemenbeek is trots een van de meesterkoks van Nederland in huis te hebben. U boekt een verblijf in een uniek luxe en exclusief hotel. De culinaire voorzieningen op topniveau in ons restaurant bij Enschede maken daar onderdeel van uit.

Geïnteresseerd? Bij ons kunt u terecht voor Wining & Dining »

Het ontbreekt u aan niets als u ons hotel in het Twentse landschap bezoekt. Onderdeel van het hoogstaande verblijf in ons hotel in De Lutte is Restaurant De Bloemenbeek. Onze Chef de Cuisine en Sommelier werken samen aan een perfect geheel om uw diner bij ons in Twente tot een belevenis te maken. Onsrestaurant bij Enschede gebruikt voor het grootste deel verse streekproducten. Denkt u onder andere aan:

  • Beuningernagelkaas
  • Dinkeldalrund

U ervaart Bloemenbeek’s Wining & Dining Experiences op een bijzonder hoog niveau. Een bezoek aan ons restaurant bij Enschede is de perfecte aanvulling op ieder zakelijk of particulier verblijf in Landhuishotel De Bloemenbeek. Boekt u telefonisch voor het perfect verblijf in eigen land. Neemt u verder vrijblijvend contact met ons op om dit verblijf tot in de puntjes te regelen.

Reserveren