- Bruiloft Twente -

Uw huwelijk op niveau vieren gebeurt bij Landhuishotel De Bloemenbeek. Deze exclusieve trouwlocatie in Overijssel maakt van de dag van uw leven een onvergetelijke gebeurtenis. Uw bruiloft in Twente bij ons vieren is de juiste stap in uw leven als echtpaar.

Gaat u trouwen? Bekijk wat wij u te bieden hebben »

De omgeving van Landhuishotel De Bloemenbeek is uniek mooi en rustig. De locatie die perfect past bij uw bruiloft in Twente. Overtuigt u zich via onzevirtuele tour. Ons hotel in Overijssel heeft verschillende zalen die een bruiloft van ieder formaat aankunnen. Bijvoorbeeld:

  • De Warmelo (150 m2)
  • De Orangerie (80 m2)

Alle zalen zijn ook gecombineerd te gebruiken. Uw bruiloft in Twente is bij ons altijd in goede handen. Voorafgaand aan de feestelijkheden kunt u ook trouwen op ons landgoed. Dat maakt ons hotel de ideale trouwlocatie in Twente.

Fraaie toevoeging aan uw huwelijk is de perfecte culinaire voorziening die Landhuishotel De Bloemenbeek voor u heeft. Bloemenbeek’s Wining & Dining Experiences laat u het genot proeven dat bij een goed huwelijk past.

Neemt u contact met ons op om alles te weten te komen over de perfectebruiloft in Twente. Uw huwelijk krijgt in Landhuishotel De Bloemenbeek de exclusiviteit die het verdient.

Reserveren