- Arrangementen -

Niet na een hele dag vergaderen totaal uitgeblust naar huis maar heerlijk genieten van een heerlijk diner of een prettige anti-stress massage. Tussen de vergaderingen door uitwaaien in de bosrijke omgeving van het Landhuishotel De Bloemenbeek. In alle rust doet u nieuwe inspiratie op en komt u tot nieuwe inzichten tijdens een vergader arrangement. In onze verschillende vergader arrangementen zitten onder meer:

  • Zaalhuur van de plenaire zaal
  • Onbeperkt koffie/thee in de zaal met lekkernijen (2 dagdelen)
  • Vers fruit en mintjes in de zaal
  • Luxe Twentse koffietafel met twee warme gerechten

Kijk snel welke faciliteiten ons Landhuishotel u allemaal biedt met onze vergader arrangementen.

Meer weten? Bij ons kunt u terecht voor vergaderingen »

Mede dankzij de rustige ligging en een perfecte bereikbaarheid via de A1, is Landhuishotel De Bloemenbeek uitermate geschikt voor zakelijke meetings, seminars, recepties, (huwelijks)feesten, partijen en diners op niveau en met allure in een bijzondere omgeving. Hiervoor beschikt ons Landhuishotel over meedere, zeer goed uitgeruste conferentie- en banquetzalen. Alle zalen hebben voldoende daglicht, een prachtig uitzicht en uitloop naar de tuinen en de daaromgelegen wandelmogelijkheden.

Om u kennis te laten maken met ons Landhuishotel bieden wij u graag tegen speciaal kennismakingtarief een vergaderarrangement aan. U ontvangt 10% korting op onze arrangementen.

Reserveren