- Verfijnde & pure smaken! -

De gastronomische filosofie van De Bloemenbeek is meer dan
50 jaar gestoeld op de klassiek Frans-mediterrane keuken vergezeld door de prachtigste wijnen uit de gehele wereld.

A la carte 2020

Wijnkaart 2019

De prachtige wijnen uit onze kelder zijn door de jaren heen met zorg doorgeproefd, geselecteerd en verzameld. Uitgangspunt is dat de diverse smaken, identiteiten en karakters van de wijnen waar mogelijk de gerechten dienen te versterken of aan te vullen. Daarnaast zoeken wij in speciale proeverijen graag persoonlijk met u naar nieuwe en spannende combinaties van wijn en spijs.

De betere wijnen uit Frankrijk, Europa en Zuid-Afrika zijn sterk vertegenwoordigd. Frankrijk en de oude wijngebieden uit Europa spreken voor zich. De Zuid-Afrikaanse wijnen benadrukken onze samenwerking en verbinding met het Wedgeview Country House & Spa in Stellenbosch.

Geheel in lijn met onze passie voor streekproducten kent onze wijnkaart ook wijnen uit Twente en andere streken uit eigen land. Bijzonder is dat u nu onze eigen Cuvee Bloemenbeek kunt proeven, gemaakt in samenwerking met wijnlandgoed De Hakenberg van Hester en André Roelofs. Dit wijnlandgoed heeft een unieke bodemsamenstelling, uitgekiende bemesting, een sterke productiebeperking en geslaagde kruisingen, de basis voor onze kwalitatief hoogstaande wijn.