- Memorabele momenten -

Twente kent talrijke mooie landgoederen en plekjes die uniek en zeker de moeite waard zijn om te ontdekken. Dat geldt niet alleen voor ‘buitenstaanders’, maar ook voor de Twentenaar zelf. Want, om maar twee voorbeelden te noemen, vorstelijk dineren in het koetshuis van landgoed Singraven of genieten in een historisch Lös Hoes van kazen afkomstig uit, en gerijpt in, voormalige munitiebunkers zijn geen dagelijkse aangelegenheden. Dat maakt het ooit door ons ontwikkelde ‘Running dinner Twente style’ al jarenlang juist zo uniek en niet kopieerbaar.

Met De Bloemenbeek veelal als begin- en eindpunt worden tijdens deze culinaire toer met behulp van een Engelse dubbeldekker of Parijse Oldtimerbus uit 1930 en onder persoonlijke begeleiding van SVH Meesterkok Michel van Riswijk een aantal zeer bijzondere en unieke plekjes bezocht. Naast Huize Singraven liggen onder andere ook jachthuis De Beverborg, het authentieke Jan Wesselinkhoes en erve De Bekspring verscholen en uniek ingebed in het Twentse landschap.

En overal zijn de tafels gedekt voor een volgend gastronomisch hoogtepunt met de door u vooraf zelf geselecteerde mooiste wijnen.

Dit Running dinner, in welke variant dan ook, is uitermate geschikt wanneer spontaan contact en verbinding tussen uw gasten belangrijk zijn. Het kan het gehele jaar door in zowel black tie als in een ongedwongen en casual setting. Dat maakt het Running diner Twente style perfect geschikt voor zowel privé- als zakelijke aangelegenheden.

Kortom: de manier om het rijke Twentse landleven in al haar facetten te ervaren en proeven!

Interesse gewekt? Voor meer informatie: sales@bloemenbeek.nl of 0541-551224.

Reserveren