- Weekendjeweg twente -

Kom genieten van de bosrijke omgeving, de rust en gemoedelijkheid van mensen in het schone Twente, Landgoed van Nederland. Een weekend lang heerlijk fietsen of wandelen langs oude havezaten en in pittoreske dorpjes waarna u kunt genieten van een goede nachtrust in ons landhuishotel. Na eenweekendjeweg Twente in het Landhuishotel De Bloemenbeek bent u totaal uitgerust en helemaal herboren. Verbaas u over de mogelijkheden die het Twentse landschap en De Bloemenbeek u bieden.

Toe aan ontspanning? Boek een arrangement bij ons »

Mede dankzij de rustige ligging en een perfecte bereikbaarheid via de A1, is Landhuishotel De Bloemenbeek uitermate geschikt voor zakelijke meetings, seminars, recepties, (huwelijks)feesten, partijen en diners op niveau en met allure in een bijzondere omgeving. Hiervoor beschikt ons Landhuishotel over meedere, zeer goed uitgeruste conferentie- en banquetzalen. Alle zalen hebben voldoende daglicht, een prachtig uitzicht en uitloop naar de tuinen en de daaromgelegen wandelmogelijkheden.

Om u kennis te laten maken met ons Landhuishotel bieden wij u graag tegen speciaal kennismakingtarief een vergaderarrangement aan. U ontvangt 10% korting op onze arrangementen.

Reserveren