- Unieke ‘Cour’ in Twente -

Onder de platanen op onze prachtige binnenplaats, ook wel een ‘Cour’ genaamd, is het heerlijk vertoeven. Deze bijzonder ingerichte binnentuin van circa 500 m2 is vrijwel geheel ommuurd en in de zomer transparant overdekt waardoor onder het groene bladerdek een unieke, bijna on-Nederlandse en mediterrane beleving ontstaat.

Al uw feestelijkheden viert u hier in de buitenlucht met een honderd procent ‘droog weer’ garantie en zonder een ‘tent’ gevoel. In combinatie met onze Tuinbrasserie-gerechten ter plekke bereid vanaf onze Ofyrs, Green Eggs, Zuid-Afrikaanse Braai of buitenkeukens creëert dit een geweldige ervaring! Onze sfeervolle binnenplaats, al dan niet in combinatie met ons knusse Orangerieterras, is dan ook zeer geschikt voor het vieren van allerhande festiviteiten, events en huwelijken van circa 40 tot wel boven de 400 gasten. Mogelijkheden te over!

De jaarlijkse Benefietavond van stichting Kans voor een Kind is sinds jaar en dag een van de succesvolle gebruikers van deze binnentuin. Het hoogtepunt van de avond in september ieder jaar is een topveiling onder leiding van de bezielende veilingmeester Jan Smit. Terugkerende en belangeloos ingebrachte veilingkavels van onder meer Björn Kuipers, Ernst Daniël Smid, Ronald Koeman en vele andere betrokken van binnen en buiten Twente zorgen elk jaar voor een topopbrengst van meer dan 100.000,- !

Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw feestelijke of zakelijke aanleiding, neem dan vrijblijvend contact op met Nathalie Timmerhuis (Events, conferences & sales) via: sales@bloemenbeek.nl of 0541-551 224.

Reserveren