- Vergaderruimte Enschede -

Vergaderen en meetings beleggen bij Enschede gebeurt bij Landhuishotel De Bloemenbeek. De schitterende ligging van deze vergaderruimte bij Enschedezorgt voor een ontspannen begin van elke meeting en daarna bent u van alle denkbare gemakken voorzien.

Meer weten? Bij ons kunt u terecht voor zakelijke events »

Al onze zalen hebben een hoog niveau van voorzieningen zoals wireless internet en ISDN-aansluitingen. Alle kamers en suites van Landhuishotel De Bloemenbeek zijn van een analoge internetverbinding voorzien. Binnenkort is ons hele hotel voorzien van High Speed Internet verbinding. Tussen vergaderingen door kunt u zo op uw kamer of suite de zaken nog rustig doorlopen of aanscherpen.

De zalen van Landhuishotel De Bloemenbeek hebben elk een ander formaat zodat elke businessmeeting past. Bekijkt u ons hotel met de voor u passendevergaderruimte bij Enschede zelf. Al onze zalen zijn ook gecombineerd te gebruiken. 2 van onze vergaderzalen zijn:

  • De Warmelo (150 m2)
  • Het Stift (25 m2)

De spanning van het vergaderen is op het landschap Twente goed af te wisselen met cultuur en ontspanning. Ook de onderlinge verhoudingen tussen werknemers verbeteren via teambuilding behoort tot de mogelijkheden. Landhuishotel De Bloemenbeek is de prima vergaderruimte bij Enschede en ook de juiste uitvalsbasis om uit te blazen na de vergaderen en business meetings. Na een dag vol inspanning en ontspanning maakt onze meesterkokuw zakelijke meeting compleet.

Neemt u contact met ons op en maakt u uw wensen kenbaar. Landhuishotel De Bloemenbeek zorgt voor de juiste invulling hiervan. Deze vergaderruimtebij Enschede heeft werkelijk alles in huis om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Reserveren