- Vergader locatie -

Zoekt u een chique vergader locatie in een bosrijke omgeving voor een meeting op niveau? Dan is het Landhuishotel De Bloemenbeek de vergader locatie waar u moet zijn, want hier vindt u dit allemaal. Kiest u voor een van onze vergaderarrangementen dan zijn er ook de andere faciliteiten die het Landhuishotel u biedt. Bekijk nu onze tarieven en reserveer gauw een van onze vergader arrangementen.

Meer weten? Bij ons kunt u terecht voor vergaderingen »

Mede dankzij de rustige ligging en een perfecte bereikbaarheid via de A1, is Landhuishotel De Bloemenbeek uitermate geschikt voor zakelijke meetings, seminars, recepties, (huwelijks)feesten, partijen en diners op niveau en met allure in een bijzondere omgeving. Hiervoor beschikt ons Landhuishotel over meedere, zeer goed uitgeruste conferentie- en banquetzalen. Alle zalen hebben voldoende daglicht, een prachtig uitzicht en uitloop naar de tuinen en de daaromgelegen wandelmogelijkheden.

Om u kennis te laten maken met ons Landhuishotel bieden wij u graag tegen speciaal kennismakingtarief een vergaderarrangement aan. U ontvangt 10% korting op onze arrangementen.

Reserveren