- Vergader accomodatie -

Een luxueuze vergader accommodatie waar u ook kan genieten van een heerlijk diner en andere faciliteiten die ons Landhuishotel u biedt. Na of tussen de vergaderingen door heerlijk fietsen of wandelen in de prachtige omgeving, een balletje slaan op de tennisbaan of u heerlijk laten masseren in onze World of Wellness & Beauty. Het Landhuishotel De Bloemenbeek is een luxe vergader accommodatie waar uw vergadering in goede handen is.

Meer weten? Bij ons kunt u terecht voor vergaderingen »

Mede dankzij de rustige ligging en een perfecte bereikbaarheid via de A1, is Landhuishotel De Bloemenbeek uitermate geschikt voor zakelijke meetings, seminars, recepties, (huwelijks)feesten, partijen en diners op niveau en met allure in een bijzondere omgeving. Hiervoor beschikt ons Landhuishotel over meedere, zeer goed uitgeruste conferentie- en banquetzalen. Alle zalen hebben voldoende daglicht, een prachtig uitzicht en uitloop naar de tuinen en de daaromgelegen wandelmogelijkheden.

Om u kennis te laten maken met ons Landhuishotel bieden wij u graag tegen speciaal kennismakingtarief een vergaderarrangement aan. U ontvangt 10% korting op onze arrangementen.

Reserveren