- Trouwlocatie -

Zoekt u een prachtige trouwlocatie in een groene omgeving waar luxe en rust heersen? In de bosrijke omgeving van Twente vindt u het Landhuishotel De Bloemenbeek waar we vele luxe arrangementen hebben en waar u in een van onze bruidsuites heerlijk kunt nagenieten van uw huwelijk. Proef de sfeer alvast als jullie kiezen voor een trouwlocatie in het rustieke en gemoedelijke Twente.

Gaat u trouwen? Bekijk wat wij u te bieden hebben »

Mede dankzij de rustige ligging en een perfecte bereikbaarheid via de A1, is Landhuishotel De Bloemenbeek uitermate geschikt voor zakelijke meetings, seminars, recepties, (huwelijks)feesten, partijen en diners op niveau en met allure in een bijzondere omgeving. Hiervoor beschikt ons Landhuishotel over meedere, zeer goed uitgeruste conferentie- en banquetzalen. Alle zalen hebben voldoende daglicht, een prachtig uitzicht en uitloop naar de tuinen en de daaromgelegen wandelmogelijkheden.

Om u kennis te laten maken met ons Landhuishotel bieden wij u graag tegen speciaal kennismakingtarief een vergaderarrangement aan. U ontvangt 10% korting op onze arrangementen.

Reserveren