- Teambuilding Twente -

Teambuilding is succesvol vanuit de ideale verblijfsplaats Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek. Zo wordt teambuilding in Twente een onvergetelijk en opbouwend element van uw bedrijf. U brengt de dag door in een schitterende omgeving en komt bij in alle luxe en exclusiviteit. Kijkt u zelfwaar u uw organisatie onderbrengt.

Meer weten? Bij ons kunt u terecht voor zakelijke events »

Het Twentse landschap biedt de natuurlijke omgeving waar teambuilding activiteiten met alle respect voor de omgeving plaats vinden. Teambuilding inTwente geeft een goed gevoel. U kiest uit een grote reeks mogelijkheden om werkgevers en werknemers tot een hecht en echt team te maken. Denkt u aan teambuilding activiteiten als:

  • Golfen
  • Schotse Highland games
  • Art Experience

Landhuishotel De Bloemenbeek heeft erg veel mogelijkheden tot zijn beschikking. Ook korte en actieve onderbrekingen van inspannende vergaderingen staan op het programma. Teambuilding in Twente vult u in met alles wat wij aanbieden. Als u precies wilt weten waar u uw organisatie aan blootstelt, neemt u dan contact met ons op. Uw bedrijf tot een team smeden is zowel uw als ons streven.

Reserveren