- Join De Bloemenbeek team! -

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle, professionele, gastvrije, enthousiaste, gedreven en flexibele medewerkers, leerlingen en stagiaires.

Werken bij De Bloemenbeek staat voor professionaliteit, gastvrijheid, flexibiliteit, oog voor detail en passie voor onze gasten. Als medewerker ben je medeverantwoordelijk voor het groeiende succes van De Bloemenbeek. Wil je bij ons werken, dan heb je een persoonlijke uitstraling, gastvrijheid en servicegerichtheid als je tweede natuur en passie voor het vak om voor onze gasten een verblijf te creëren dat ze zich blijven herinneren. Wij bieden een dynamische werkomgeving waar gastvrijheid, kwaliteit, zelfstandigheid en oog voor detail belangrijk zijn. Alle mogelijkheden zijn aanwezig voor een persoonlijke ontwikkeling.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar:

(aankomende) chef de Rangs & Parties
Parttime keukenassistent/ontbijtkok\

(ervaren) receptionist(e)

Nieuwsgierig?
Voor sollicitaties of meer informatie directie@bloemenbeek.nl

Het fine dining restaurant is voor het achtste jaar op rij toegekend met een Michelinster en wordt daarnaast eervol aanbevolen in o.a. de Gault & Millau 15/20 en de Lekker in 2019.

In januari 2019 zijn wij door (inter)nationale reizigers verkozen als beste hotel van Twente en Overijssel en 12e van de 25 allerbeste hotels van Nederland en als 7e met de beste service
(Tripadvisor’s Travellers Choice® 2019).

Reserveren