- Lutterzand Literair | Schrijvers aan de Dinkel
-

Op zaterdag 25 en zondag 26 januari 2020 vindt de tweede editie van het literaire festival Lutterzand Literair, schrijvers aan de Dinkel plaats. In het wonderschone natuurgebied het Lutterzand, met het fotogenieke riviertje de Dinkel.

Tijdens Lutterzand Literair ontmoet je bekende schrijvers. Die hun interactieve lezingen in prachtige (erfgoed)locaties in de prachtige natuur van het Lutterzand houden. Op zaterdag wandel je als bezoeker van de ene locatie naar de andere. Dat betekent dat je dit weekend niet ‘op sjiek’ hoeft. Sterker, stevige waterdichte (wandel) schoenen, warme truien en jassen, handschoenen en mutsen/petten worden aangeraden.

Jan Terlouw
Op zondagmorgen gaat Jan Terlouw in gesprek met prof.dr.ir. Peter-Paul Verbeek onder leiding van journalist Marjon Kok. Zij spreken over de huidige actuele thema’s die in deze omgeving dagelijkse kost zijn: voedselproductie (boerderijen) en natuurbehoud. Hoe verhouden deze thema’s zich?

De Landelijke Leesclub Dag
Op zondagmiddag vindt de eerste editie van De Landelijke Leesclub Dag plaats. Je leest vooraf een van de boeken van de schrijvers die meedoen. Die middag ga je met maximaal 15 personen praten over het boek dat je gekozen hebt, net als bij een ‘gewone’ leesclub. Maar… nu is de schrijver erbij! Het aantal plaatsen per schrijver is beperkt, dus wees er snel bij. Want vol is vol.

Tickets zijn vanaf 2 december te koop via www.lutterzandliterair.nl.

Speciaal arrangement/ preferred partner:

1x overnachting op een kamer type comfort inclusief ontbijtbuffet en een driegangenmenu* ‘choix du chef’
Zaterdag 25 januari €115,00 per persoon
Zondag 26 januari €100,00 per persoon

Meerprijs kamer type standaard luxe €15,00 per persoon per nacht
Meerprijs kamer type suite €25,00 per persoon per nacht

Boek direct telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!

Reserveren