- Pinksteren in Twente -

Vrijdag, 7 juni 2019
U wordt ontvangen met koffie of thee en een lekkernij.
’s Avonds serveren wij een driegangendiner “Choix de Saison”.

Zaterdag, 8 juni 2019
Na een vorstelijk ontbijtbuffet heeft u tijd om het prachtige Twentse landschap te ontdekken.
’s Avonds een sprankelend huisaperitief met amuses. Tijdens dit aperitief zal een spectaculaire activiteit plaatsvinden.
Aansluitend is er bij goede weersomstandigheden een sfeervol en informeel mobiel tuinpreuvenement. Enkele gerechten zullen à la minute worden bereid vanuit een buitenkeuken al dan niet geflankeerd door een Zuid-Afrikaanse braai, Big Green Egg en Ofyr vuurschaal. Deze avond heeft u, tenzij u tijdig anders te kennen heeft gegeven, geen gangbare vaste tafels.

Eerste Pinksterdag, zondag 9 juni 2019
Na een rijkelijk Pinksterontbijt is er, evenals de zaterdag, volop mogelijkheid om de prachtige natuur en cultuur van Twente te ontdekken en te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het traditionele dansen van de Pinksterbruidjes in Borne.
’s Avonds is er een sfeervol vijfgangen lentediner. Tot besluit espresso’s en friandises. De fantastische vlotte en swingende dansmuziek wordt verzorgd door ‘Double2’.

Tweede Pinksterdag, maandag 10 juni 2019
Het speciaal uitgebreide Pinksterontbijt kunt u deze dag nog heerlijk vertoeven in- en rondom De Bloemenbeek en na de middag de terugreis te aanvaarden.
Diegenen die hun verblijf verlengd hebben, kunnen zich ’s avonds laten verrassen met een informeel bezoek in de (buiten)keuken: “Meet our Chef”. U stelt in overleg met hem uw eigen driegangenmenu samen.

Prijzen van het vierdaagse arrangement (drie nachten) vanaf €475,00 per persoon.
Reserveer telefonisch 0031 (0) 541 551.

Reserveren