- Meeting Twente -

Landhuishotel De Bloemenbeek is de perfecte omgeving om vooruitgang te boeken. U maakt gebruik van onze zalen om uw meeting in Twente tot een geslaagd geheel te maken. De schitterende omgeving in het Twentse landschap leent zich perfect voor brainstormen in de bossen en een luchtje happen na een presentatie. Overtuig uzelf van de mogelijkheid tot vergaderen op een toplocatie.

Meer weten? Bij ons kunt u terecht voor vergaderingen »

Vergaderen en het beleggen van de meeting in Twente lukt prima bij Landhuishotel De Bloemenbeek. De schitterende ligging van deze vergaderruimte zorgt voor een ontspannen begin van elke bijeenkomst en u van alle denkbare voorzieningen gebruik maken. Die voorzieningen zijn van bijzonder hoog niveau zoals:

  • Wireless internet
  • ISDN-aansluitingen
  • Analoge internetverbinding in alle kamers en suites

Binnenkort is ons hele hotel voorzien van High Speed Internet verbinding. Daarmee is ons hotel de ideale ruimte voor uw meeting in Twente.

De zalen van Landhuishotel De Bloemenbeek hebben elk een ander formaat zodat elke businessmeeting past.

Buiten vergaderen leent het landschap in Twente zich prima voor activiteiten als teambuilding om de onderlinge verhoudingen tussen werknemers te verbeteren. Landhuishotel De Bloemenbeek is de prima uitvalsbasis voor uwmeeting in Twente en voor daarna. Na een dag vol inspanning en ontspanning leert u onze meesterkok kennen via Bloemenbeek’s Wining & Dining Experiences.

Neemt u contact met ons op en maakt u uw wensen kenbaar. Landhuishotel De Bloemenbeek vult deze zekert in. Uw meeting in Twente slaagt op alle fronten.

Reserveren