- De Twentse bron van inspiratie -

De grootste bron van inspiratie van De Bloemenbeek is Twente als hét landgoed van Nederland. Typerend voor Twente is de rust. Die rust merkt je als je met mensen praat, dat proef je wanneer je van het eten geniet en die voel je wanneer je fietst of wandelt door het prachtige landschap. Twente nodigt om te genieten van de rijke natuur, de pittoreske dorpjes, de cultuur en van de bourgondische gastvrijheid.

Twente herbergt tal van landgoederen die de moeite waard zijn door de monumentale gebouwen, de ligging in de mooie natuur, de kunst, de tuinaanleg, de architectuur, enzovoorts. Hier een aantal landgoederen ter inspiratie.

Wijnlandgoed De Hakenberg
In de gemeente Beuningen ligt Wijnlandgoed De Hakenberg. Met de kennis, kunde en passie van wijnmaker Stan Beurskens zijn in 2014 de eerste wijnen gebotteld. Hakenberg-wijn is van topkwaliteit en siert daarom in de gedaante van Cuvee Bloemenbeek de wijnkaart. Die moet u beslist proberen!
Meer informatie: www.wijnlandgoeddehakenberg.nl

Erve Beverborg
Erve Beverborg is onderdeel van Landgoed Meuleman, een particulier familielandgoedt in het Lutterzand bij De Lutte, een van de mooiste natuurgebieden van Twente, met een nostalgische, ongedwongen sfeer.
Meer informatie: www.beverborg.nl

Landgoed Warmelo
Landgoed Warmelo in Diepenheim heeft een middeleeuws kasteel, omgeven door een park met een totale oppervlakte van zeven hectare. U maakt u kennis met vier eeuwen prachtige tuinarchitectuur.
Meer informatie: www.kasteelwarmelo.nl

Landgoed Schuilenburg
Landgoed Schuilenburg in het Reggedal is een fraaie locatie voor diverse activiteiten. Het kasteelterrein is heringericht met onder meer het authentieke Bouwhuis en de Sagenschuur.
Meer informatie: www.schuilenburg.nl

Landgoed Weldam
Landgoed Weldam ligt in de schitterende bosrijke omgeving van Zuid-West Twente in de gemeente Hof van Twente. Het eeuwenoude landgoed, met het kasteel en tuinen als middelpunt, bestaat uit bossen, akkers, weilanden, beken, karakteristieke lanen, monumentale huizen en boerderijen.
Meer informatie: www.weldam.nl

Reserveren