- Hotel Twente -

Landhuishotel De Bloemenbeek ligt schitterend in de ongerepte natuur in Overijssel. Dit hotel in Twente de juiste plek om een luxe verblijf te beleven. Alle faciliteiten zijn op een schitterende manier op ons landgoed en in de omgeving opgenomen. Bekijkt u Landhuishotel De Bloemenbeek zelf.

Meer weten? Bekijk onze rooms & suites »

Ons hotel in Twente heeft alles om vergaderingen en feestelijke gelegenheden tot een doorslaand succes te maken. Er is een keur aan Hotel Arrangementen en de mogelijkheden uw verblijf passend in te vullen zijn ongekend. Denkt u bij uw weekendje weg naar Twente onder andere aan een bezoek aan:

  • Bloemenbeek’s World of Wellness & Beauty
  • Bloemenbeek’s Wining & Dining Experiences

Totale verzorging is ons streven. Dat doet Landhuishotel De Bloemenbeek op luxe en exclusieve basis. U boekt kamers en suites voor een nacht, een luxe weekend of voor een langer verblijf en u boekt gegarandeerd succes.

Op ons landgoed in Overijssel is exclusieve verzorging traditie. Zo maakt u gebruik van onze meesterkok om uw zakelijke meeting of feestelijke aangelegenheid tot een succes te maken. U kunt telefonisch reserveren ofcontact met ons opnemen en al uw wensen kenbaar maken. Landhuishotel De Bloemenbeek zorgt voor de juiste invulling hiervan. Ons hotel in Twente maakt uw verblijf werkelijk onvergetelijk.

Reserveren