- Hotels Overijssel -

Van de hotels in Overijssel springt Landhuishotel De Bloemenbeek eruit. De schitterende ligging maakt dit hotel in Overijssel de juiste plek om een luxe verblijf te beleven. Alle faciliteiten zijn op een schitterende manier op ons landgoed en in de omgeving opgenomen. Bekijkt u Landhuishotel De Bloemenbeek zelf.

Meer weten? Bekijk onze rooms & suites »

Dit luxe hotel in Overijssel is de ideale locatie voor vergaderingen en voor feestelijke gelegenheden. U heeft de beschikking over onder andere:

  • Conferentiezalen
  • Vergaderzalen
  • Discussieruimtes

Al onze zalen hebben een hoog niveau van voorzieningen zoals wireless internet en ISDN-aansluitingen. Alle kamers en suites van ons hotel in Overijssel zijn van een analoge internetverbinding voorzien. Binnenkort is het hele hotel voorzien van High Speed Internet!

Op ons landgoed in Overijssel is exclusieve verzorging traditie. Bij elk gebruik van de zalen bent u verzekerd van optimale service van onze medewerkers. Zo maakt u gebruik van onze meesterkok om uw zakelijke meeting of feestelijke aangelegenheid tot een succes te maken. Neemt u contact met ons op en maakt u uw wensen kenbaar. Landhuishotel De Bloemenbeek zorgt voor de juiste invulling hiervan. Dit hotel in Overijssel heeft werkelijk alles in huis om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Reserveren