- Hotel Oldenzaal -

Genieten van alle denkbare rust in een luxe en ruime omgeving doet u bij Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek. Het hotel bij Oldenzaal waar u ontdekt hoe prettig echte luxe is. In dit geheel gerenoveerde landhuishotel ondergaat u onze traditionele gastvrijheid en in Restaurant De Bloemenbeek ervaart u wat Bloemenbeek’s Wining & Dining Experiences met de hand van de meesterkok inhouden.

Meer weten? Bekijk onze rooms & suites »

Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek, het overvloedige hotel bij Oldenzaal, heeft alles voor een exclusief verblijf. Boekt u een kamer of eenarrangement voor een nacht, een luxe weekend of voor een langer verblijf. Een verblijf in ons luxe hotel gaat samen met een bezoek aan Bloemenbeek’s World of Wellness & Beauty met het beleven van exclusief verwennen van het lichaam en geest, bijvoorbeeld:

  • Mediterrane Spa
  • Beautyarrangementen
  • Wellness & Beauty Specials

Dit zijn slechts enkele van de mogelijke traktaties voor het lichaam. Pure verwennerij staat bovenaan in ons hotel bij Oldenzaal.

In Landhuishotel De Bloemenbeek gaan rust en gastvrijheid samen. Een uitstekende combinatie om zakelijke en particuliere verblijven vlekkeloos te laten verlopen. De duurzame beautyarrangementen in Twente in ons hotel bijOldenzaal zijn prima geschikt voor iedereen die rust en ruimte zoekt. Neemt ucontact met ons op voor het ideale verblijf met optimale service. Landhuishotel De Bloemenbeek weet wat exclusief genieten is.

Reserveren