- Hotel Enschede -

Genieten van alle denkbare rust in een luxe en gastvrije omgeving is mogelijk! Landhuishotel De Bloemenbeek is het hotel bij Enschede waar u de spanning van alledag vergeet. In ons geheel gerenoveerde landhuishotel ondervindt u hoe prettig persoonlijk service kan zijn. In ons restaurant ervaart u hoe Bloemenbeek’s Wining & Dining uw smaakpapillen naar ongekende hoogte tilt. In onze wellness komt u heerlijk tot rust van de dagelijkse beslommeringen.

Meer weten? Bekijk onze rooms & suites »

Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek, het luxueuze hotel bij Enschede, heeft het allemaal. Boekt u een kamer of een arrangement voor een nacht, een luxe weekend of een langer verblijf. Een van onze 12 luxe hotelarrangementen bij Enschede past perfect bij wat u wilt; bijvoorbeeld:

Elk van deze arrangementen valt in de categorie van de verwenarrangementen van ons hotel bij Enschede.

In hotel De Bloemenbeek gaan rust en gastvrijheid samen. Een uitstekende combinatie om vergaderingen en conferenties vlekkeloos te laten verlopen: na de inspanning van het vergaderen, beleeft u ontspanning op ons landgoed in Twente. Ons hotel bij Enschede is prima geschikt voor iedereen die rust en ruimte zoekt. Neemt u contact met ons op voor een ideaal verblijf met optimale service of boek direct via onze website. Hotel De Bloemenbeek bij Enschede weet wat exclusief genieten is.

Reserveren