- Hotel Denekamp -

Genieten van alle denkbare rust in een luxe en gastvrije omgeving is mogelijk! Landhuishotel De Bloemenbeek is het hotel bij Denekamp waar u de spanning van alledag vergeet. In ons geheel gerenoveerde landhuishotel ondervindt u hoe prettig persoonlijk service kan zijn. In ons restaurant ervaart u hoe Bloemenbeek’s Wining & Dining uw smaakpapillen naar ongekende hoogte tilt.

Meer weten? Bekijk onze rooms & suites »

Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek, het luxueuze hotel bij Denekamp, heeft het allemaal. Boekt u een kamer of een arrangement voor een nacht, een luxe weekend of een langer verblijf. Een van onze 12 luxe hotelarrangementen bij Denekamp past perfect bij wat u wilt; bijvoorbeeld:

Elk van deze arrangementen valt in de categorie van de verwenarrangementen van ons hotel bij Denekamp.

In Landhuishotel De Bloemenbeek gaan rust en gastvrijheid samen. Een uitstekende combinatie om vergaderingen en conferenties vlekkeloos te laten verlopen: na de inspanning van het vergaderen, beleeft u ontspanning op ons landgoed in Twente. Ons hotel bij Denekamp is prima geschikt voor iedereen die rust en ruimte zoekt. Neemt u contact met ons op voor een ideaal verblijf met optimale service. Landhuishotel De Bloemenbeek weet wat exclusief genieten is.

Reserveren