- Iets bijzonders -

Wat is mooier dan in absolute stilte het mooie Twentse landschap van bovenaf te aanschouwen? En het mooiste: u hoeft er niet voor op pad, want luchtballonnen kunnen op het eigen terrein van De Bloemenbeek vertrekken.
Ook is het mogelijk een helikoptervlucht te maken vanaf de heliportfaciliteit op het eigen landgoed van De Bloemenbeek.

In de prachtige binnentuin kunt u het heerlijk vertoeven. De binnentuin is geheel omgeven door platanen waardoor een prachtige, mediterrane sfeer ontstaat.

De Bloemenbeek heeft de mogelijkheid om in de herfst en winter de binnentuin geheel te voorzien van een transparante overkapping. De beleving is dat je je evenement echt in de buitenlucht viert. Een geweldige ervaring! Door middel van heaters etc. creëren we een geweldige en warme sfeer.

lees verder »

Klootschieten
De nabije omgeving van De Bloemenbeek biedt volop mogelijkheden om eens een keer te gaan klootschieten, de Oost-Nederlandse teamsport waarbij een met lood verzwaarde houten bal zover mogelijk moet worden geworpen. De fraaie entourage van het Twentse landschap waarin de sport wordt beoefend, maakt het extra aantrekkelijk. Een butler voor een versnapering onderweg mag hierbij niet ontbreken!

Buitensport activiteiten
Vanuit het Lutterzand en in Bad Bentheim organiseert Adventure King een breed scala aan buitensport-activiteiten. Deze activiteiten kunnen los geboekt worden, of naar wens worden samengesteld tot arrangementen.

Off road
Vanaf de Bloemenbeek via een fraaie Greenlaning-route (land- en zandweggetjes) naar een voormalige raketbasis, net over de grens bij Nordhorn. Rondom dit terrein ligt een spectaculaire Off Road-route, waar in relatief korte tijd de enorme krachten van de Land Rover Defenders kunnen laten ervaren. Steile beklimmingen en afdalingen, side-slopes, modderbakken waarbij een lier nodig is om de auto er door heen te krijgen, etc.  Ervaar de brute kracht en de enorme grip van vierwiel-aandrijving op de mooiste Off Road terreinen, net over de Duitse grens.

Reserveren