- Golfarrangement -

Naast heerlijk te genieten van de pittoreske dorpjes en oude havezaten kunt u ook nog een balletje slaan op onze tennisbaan of gebruik maken van onze Pitch & Putt faciliteiten. In de nabije omgeving treft u meerdere fantastische 18-holes golfbanen. In het Landhuishotel De Bloemenbeek hotel vindt u een breed scala aan arrangementen:

  • golfarrangement
  • beautyarrangement
  • fietsen en mountainbiken
  • tennissen

Wilt u dus genieten en helemaal tot uzelf komen met de rust die Twente u biedt? Boek nu snel een golfarrangement, beautyarrangement of een heerlijk weekendje er tussen uit.

Toe aan ontspanning? Boek een arrangement bij ons »

Mede dankzij de rustige ligging en een perfecte bereikbaarheid via de A1, is Landhuishotel De Bloemenbeek uitermate geschikt voor zakelijke meetings, seminars, recepties, (huwelijks)feesten, partijen en diners op niveau en met allure in een bijzondere omgeving. Hiervoor beschikt ons Landhuishotel over meedere, zeer goed uitgeruste conferentie- en banquetzalen. Alle zalen hebben voldoende daglicht, een prachtig uitzicht en uitloop naar de tuinen en de daaromgelegen wandelmogelijkheden.

Om u kennis te laten maken met ons Landhuishotel bieden wij u graag tegen speciaal kennismakingtarief een vergaderarrangement aan. U ontvangt 10% korting op onze arrangementen.

Reserveren