- Authentiek cultureel erfgoed en prachtige Twentse landschappen -

Twente staat bekend om authentiek cultureel erfgoed, bijvoorbeeld kastelen en havezathes. Havezathes zijn van oorsprong grote, karakteristieke boerderijen met land. In Twente zijn ze herkenbaar aan de zwart-witte luiken. De zalen en het restaurant van De Bloemenbeek zijn vernoemd naar Twentse kastelen en havezathes. Iedere ruimte heeft zijn eigen sfeer en karakter.

Als gast van De Bloemenbeek hebt u toegang tot een walhalla van prachtige wandel- en fietsgebieden in de nabije en wat verder weg gelegen omgeving, alle uitgezet in de prachtige Twentse natuur. In Twente proef je de rust tijdens een wandeling of fietstocht. Twente biedt bossen met kabbelende beekjes, mooie uitzichten vanaf heuvels, heide met schapen, pittoreske dorpjes, oude watermolens en nog veel meer.

lees verder »

Twente & Omgeving
De grootste bron van inspiratie voor De Bloemenbeek is Twente als hét landgoed van Nederland. Typerend voor Twente is de rust. Die rust merk je als je met mensen praat, proef je wanneer je van het eten geniet en voel je wanneer je fietst of wandelt door het prachtige landschap. Twente nodigt uit om te genieten van de rijke natuur, de pittoreske dorpjes, de cultuur en van de bourgondische gastvrijheid.
Twente herbergt tal van landgoederen die de moeite waard zijn door de monumentale gebouwen, de ligging in de mooie natuur, de kunst, de tuinaanleg, de architectuur, enzovoorts.

Reserveren