- Conferentie vergaderzaal -

Heeft u een belangrijke vergadering of conferentie op niveau? Dan is het landhuishotel De Bloemenbeek de locatie waar u moet zijn. Door de prestigieuze allure en bijzondere omgeving krijgt uw vergadering of conferentie iets speciaals. Onze conferentie vergaderzalen zijn zeer goed uitgeruste met onder andere:

  • Professionele audiovisuele apparatuur
  • Wireless internet
  • Discussieruimtes
  • Uitloop naar tuinen met wandelmogelijkheden

Wilt u van alle gemakken voorzien zijn tijdens uw conferentie of vergadering? Reserveer een conferentie vergaderzaal in het bloemenbeek hotel.

Meer weten? Bij ons kunt u terecht voor vergaderingen »

Mede dankzij de rustige ligging en een perfecte bereikbaarheid via de A1, is Landhuishotel De Bloemenbeek uitermate geschikt voor zakelijke meetings, seminars, recepties, (huwelijks)feesten, partijen en diners op niveau en met allure in een bijzondere omgeving. Hiervoor beschikt ons Landhuishotel over meedere, zeer goed uitgeruste conferentie- en banquetzalen. Alle zalen hebben voldoende daglicht, een prachtig uitzicht en uitloop naar de tuinen en de daaromgelegen wandelmogelijkheden.

Om u kennis te laten maken met ons Landhuishotel bieden wij u graag tegen speciaal kennismakingtarief een vergaderarrangement aan. U ontvangt 10% korting op onze arrangementen.

Reserveren