- Conferentie oord -

Een plek waar u geheel in rust en sfeervolle ambiance nieuwe inzichten en ideeën op kan doen is het Landhuishotel De Bloemenbeek. We hebben verschillende conferentiezalen waar u gebruik kan maken van:

  • Professionele audiovisuele apparatuur
  • Wireless internet
  • Discussieruimtes
  • Uitloop naar tuinen met wandelmogelijkheden

Een waar conferentie oord in de gemoedelijke en bosrijke omgeving in het Twentse coulisselandschap. Verder bieden we vele faciliteiten.

Meer weten? Bij ons kunt u terecht voor vergaderingen »

Mede dankzij de rustige ligging en een perfecte bereikbaarheid via de A1, is Landhuishotel De Bloemenbeek uitermate geschikt voor zakelijke meetings, seminars, recepties, (huwelijks)feesten, partijen en diners op niveau en met allure in een bijzondere omgeving. Hiervoor beschikt ons Landhuishotel over meedere, zeer goed uitgeruste conferentie- en banquetzalen. Alle zalen hebben voldoende daglicht, een prachtig uitzicht en uitloop naar de tuinen en de daaromgelegen wandelmogelijkheden.

Om u kennis te laten maken met ons Landhuishotel bieden wij u graag tegen speciaal kennismakingtarief een vergaderarrangement aan. U ontvangt 10% korting op onze arrangementen.

Reserveren