- Meer dan 50 jaar hét topsporthotel van Twente! -

Sinds jaar en dag is De Bloemenbeek het vertrouwde adres voor topsporters en topteams. Hier vinden zij alles wat ze nodig hebben om zich optimaal voor te bereiden op belangrijke wedstrijden of op het topsport-seizoen. Evenals in 2015 heeft de Lotto Jumbo schaatsploeg met onder andere Sven Kramer en Kjeld Nuis rondom Pinksteren de voorbereiding op het nieuwe schaatsseizoen bij De Bloemenbeek opgestart ter voorbereiding van de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro.

Sinds 1973 is AFC Ajax met grote regelmaat te gast bij De Bloemenbeek én bij SV De Lutte. Daarnaast herbergt De Bloemenbeek  ieder jaar ook andere grote club namen uit het (inter)nationale voetbal. Te denken valt hierbij aan: Feyenoord, PSV, AZ Alkmaar,  Bayern München,  Schalke 04, Werder Bremen, Club Brugge, VFL Wolfsburg, Athletic Club de Bilbao, Everton FC, Southampton FC, Getafe, Bayer Leverkusen, VFL Bochum, Hannover 96, Shakhtar Donetsk, Zamalek, Glasgow Rangers etc. en niet te vergeten de diverse nationale teams van bijvoorbeeld Portugal, Japan en Qatar en Nederland

http://t.co/UbzSLVWqBo

 

Impressie Southampton-De Bloemenbeek 2015

Meesterkok Michel van Riswijk heeft zeer veel specialistische kennis over en ervaring met gezonde en smakelijke voeding die topprestaties bevorderen. Hij kookt regelmatig voor Nederlandse voetbalteams die in het buitenland moeten spelen. Zo ging hij in 2010 met Ajax mee naar Turijn om daar voor de spelers en staf te koken. Michel van Riswijk en zijn brigade kunnen door de kennis en ervaring vlekkeloos inspelen op de wensen en behoeftes van de topsporters.

Op 21 mei heeft Lucky Ajax in De Lutte een  wedstrijd tegen FC Twente All Stars gespeeld op het sportcomplex van SV De Lutte. Deze wedstrijd werd mede gespeeld ten behoeve van de stichtingen ´Kans voor een Kind´ en ´Spieren voor Spieren´.

 Fotogalerie

Reserveren