- Al 50 jaar bron van inspiratie! -

Wij zijn door (inter)nationale reizigers in januari 2019 verkozen als nummer 12 van de 25 beste hotels van Nederland en als nummer 7 van beste service hotels (Tripadvisor’s Travellers Choice® 2019).

Een kwalificatie die we vanzelfsprekend te danken hebben aan onze business-faciliteiten en services, maar de setting in het Landgoed van Nederland is hier ook voor een groot deel debet aan. Immers, brainstormen met een ‘buitengevoel’ is de ideale manier om creativiteit en grenzeloos denken te bevorderen. Ofwel: geïnspireerd vergaderen.

lees verder »

Overweegt u bij De Bloemenbeek een meerdaagse (inter)nationale meeting, een carlaunch, een grotere presentatie, een snelle vergadering tussendoor, een training of een andere zakelijke bijeenkomst te organiseren? Denk dan eens aan een omlijsting door onze ‘Heide of Weide’-sessies en activiteiten als ‘greenlanen door de landerijen’. Deze activiteiten creëren teamgevoel en werken inspirerend en verhelderend.
Wij vergeten uiteraard niet het culinaire gedeelte van uw zakelijke bijeenkomst. Een paar mogelijkheden op het hoogste niveau: een informele (picknick)lunch, een culinaire ontdekkingstocht langs unieke landgoederen en een vlot geserveerd (tuin)diner in ons Fine Dining restaurant of in een van de private dining rooms.
Onmisbaar is onze razendsnelle en veilige wifi-verbinding, eventueel dedicated. Het vele directe daglicht en de achterwandprojectie komen uw bijeenkomst ook ten goede.
De Bloemenbeek is voor zakelijke bijeenkomsten ook zeer geschikt vanwege de perfecte bereikbaarheid vanaf de A1, de treinstations in Hengelo en Oldenzaal en de nabijgelegen vliegvelden. Ook staan 4 heliports op het eigen landgoed en de 4 oplaadpunten voor elektrische auto’s tot uw beschikking.

Reserveren