- Michel van Riswijk -

Voor mij staat De Bloemenbeek voor gastronomie, beleving, passie, regio,  topsport, waardering, gastencontact, opleiden, geen dag hetzelfde…

Michel van Riswijk, reeds 30 jaar verbonden aan De Bloemenbeek, is naast SVH Meesterkok en Executive Chef ook smaakmaker, charmeur en gastheer, organisator, leraar en inspirator. Kwalificaties die zelden binnen één persoon verenigd zijn. Een goede kok is ook een beetje artiest: je wilt applaus ontvangen.

In de keuken draagt hij zijn kennis over en delegeert. Ik denk dat ik inmiddels wel zo’n 125 mensen in de keuken van De Bloemenbeek heb langs zien komen. De meesten zijn goed terechtgekomen. Hier gaat het om het team. Je doet het nooit alleen. Een Michelinster, die delen we met ons team. Ik geef ook applaus aan de mensen in de keuken. Dan groeien ze, gaan ze nog meer hun best doen.

De Bloemenbeek is mijn thuis. De Bloemenbeek is speciaal. We hebben een niveau hoog te houden.

De essentie van een kok is dat je gerechten zo maakt dat het qua smaak in je geheugen blijft hangen. De presentatie, de geur, de smaak. Alle zintuigen betoveren. En ja, dan krijg je het applaus, de beloning.

 

 

 

Reserveren