- Beautysalon Oldenzaal -

Er gaat weinig boven het optimaal laten verzorgen van lichaam en geest in een luxe en ruime omgeving. In de beautysalon bij Oldenzaal Landhuishotel De Bloemenbeek is dit zonder meer mogelijk. U beleeft luxe ontspanning in een fantastische omgeving. Kijkt u zelf wat dit wellness hotel u biedt.

Toe aan ontspanning? Boek een arrangement bij ons »

In het exclusieve Landhuishotel De Bloemenbeek boekt u een kamers en suites voor een nacht, een luxe weekend of voor een langer verblijf. Tijdens dit verblijf in ons hotel ondergaat u zich onder in allerlei luxe verwennerijen van het lichaam. Boekt u bij Bloemenbeek’s World of Wellness & Beauty een van onze beautyarrangementen. Onze beautysalon bij Oldenzaal heeft alles om uw verblijf tot een waar genot te maken; onder andere:

  • Hairstudio
  • Beauty Specials

Uw dromen worden meer dan waar in onze beautysalon bij Oldenzaal. Landhuishotel De Bloemenbeek is een van oase rust, ruimte en gastvrijheid. Deze luxe beautysalon in Overijssel is voor u het ideale wellness kuuroord. Reserveert u direct telefonisch of neemt u contact met ons op om uw beautyarrangement in Overijssel een onvergetelijk geheel te maken.

Reserveren