- Beauty arrangementen -

Heerlijk genieten in het rustieke Twente en laten verwennen met een van debeauty arrangementen van Landhuishotel De Bloemenbeek. Onze World of Wellness & Beauty biedt een breed assortiment aan:

  • Gelaatsverzorging
  • Lichaamsverzorging
  • Anti–stress behandeling
  • Metamorfose arrangement

Ziet u zichzelf al heerlijk gemasseerd en verwend worden? Boek dan snel in Landhuishotel De Bloemenbeek en u komt er herboren en volledig uitgerust weer uit.

Toe aan ontspanning? Boek een arrangement bij ons »

Mede dankzij de rustige ligging en een perfecte bereikbaarheid via de A1, is Landhuishotel De Bloemenbeek uitermate geschikt voor zakelijke meetings, seminars, recepties, (huwelijks)feesten, partijen en diners op niveau en met allure in een bijzondere omgeving. Hiervoor beschikt ons Landhuishotel over meedere, zeer goed uitgeruste conferentie- en banquetzalen. Alle zalen hebben voldoende daglicht, een prachtig uitzicht en uitloop naar de tuinen en de daaromgelegen wandelmogelijkheden.

Om u kennis te laten maken met ons Landhuishotel bieden wij u graag tegen speciaal kennismakingtarief een vergaderarrangement aan. U ontvangt 10% korting op onze arrangementen. Voor meer informatie of reservering kunt u contact opnemen met onze salesafdeling via onderstaand contactformulier.

Reserveren