- Van boer tot bord -

Onder het motto ‘Proef de streek in alle facetten’ is De Bloemenbeek,
passend in de filosofie van Euro-Toques, voortdurend bezig met verantwoord gevangen, geteelde en verwerkte producten uit eigen regio, aangevuld met de heerlijkste kruiden uit de eigen kruidentuin. Zij vormen mede de basis van de klassieke Frans-mediterrane keuken waar De Bloemenbeek al een halve eeuw bekend om staat. Ook onze speciale kaart met vegetarische gerechten is hier volledig op geënt.

lees verder »

Twentse producten en hun makers zijn bijvoorbeeld:

  • geitenkaas van de Wolverlei Kaasmakerij uit Delden;
  • seizoensgroenten van biologische landgoedtuinderij De Witte Raaf;
  • hangop van kefir en yoghurt van Raw Milk Company uit De Lutte;
  • ambachtelijk boerenkaas van de Kruimelboerderij Koelant uit Beuningen;
  • Dinkeldalrund van Erve Elferman uit Denekamp;
  • shiitake van kwekerij Masselink;
  • buffelmozarella van Buffalo Farm Twente;
  • aardbeien en kersen van Oold Bleank.

Reserveren