- Van boer tot bord -
Onder het motto ‘Proef en ervaar de streek in alle facetten’ is De Bloemenbeek voortdurend bezig met verantwoord gevangen, geteelde en verwerkte producten uit eigen regio, aangevuld met de heerlijkste kruiden uit de eigen kruidentuin. Zij vormen mede de basis van de klassieke Frans-mediterrane keuken. Ook onze speciale kaart met vegetarische gerechten is hier volledig op geënt.
Twentse producten en hun makers zijn bijvoorbeeld:
- geitenkaas van de Wolverlei Kaasmakerij;
- seizoensgroenten van biologische landgoedtuinderij De Witte Raaf;
- hangop van kefir en yoghurt van Raw Milk Company uit De Lutte;
- ambachtelijk boerenkaas van de Kruimelboerderij Koelant uit Beuningen;
- Dinkeldalrund van Erve Elferman uit Denekamp;
- shiitake van kwekerij Masselink;
- buffelmozarella van Buffalo Farm Twente;
- aardbeien en kersen van Oold Bleank.