- Oost, West, samen best! -

 

De mooiste smaken van Twentse bodem en uit de zee samen in één.

 

Op maandag 1 oktober a.s. vindt de aftrap plaats van een bijzondere samenwerking tussen de vermaarde restaurants van Grand hotel Huis ter Duin en Landhuishotel De Bloemenbeek.
De hele maand oktober wordt zowel in het Restaurant Latour van
Huis ter Duin én De Bloemenbeek een ‘Twente aan Zee’-menu geserveerd.
Een culinaire belevenis waarbij het mooiste van de oogst van
Twentse bodem en de jacht samengaan met de mooiste vangsten uit de Noordzee en de Hollandse duinen!

Twente aan Zee is óók een unieke culinaire uitwisseling van smaken gecomponeerd door de twee vermaarde topchefs Michel van Riswijk en Marcel van Lier. Deze gelouterde chef-koks worden in hun restaurants ook al vele jaren met de overal zeer begeerde Michelinster bekroond!
Zij laten u in dit speciale 5-gangen menu dan ook zeer graag met
hun allermooiste signatuurgerechten kennis maken.

Latour’s SVH Meestergastheer Stan Kerckhoffs en Bloemenbeek’s Maître d’hotel Sofien Oueslati en hun brigades tekenen als vanzelfsprekend voor perfecte en verrassende matches tussen de wijn en spijs!

 

U kunt het speciale Twente aan Zee-menu de gehele maand
oktober reserveren.
De prijs van het 5-gangen menu ‘all inclusive’ met inbegrip van
een welkomstaperitief, passende wijnen en waters bedraagt
€ 125,- per persoon.

Klik hier voor het menu.

Klik hier om een reservering te maken
of neem telefonisch contact met ons op (0541 – 55 12 24).