- Sylvesterparty@Bloemenbeek -

Maandag 31 december
Het omliggende Twentse landschap van De Bloemenbeek is in alle jaargetijden prachtig, maar in de winter toveren sneeuw en rijp regelmatig alles om tot een sprookje.

Oliebollen, appelflappen en Twentse‘knieperkes’, die horen vanzelfsprekend bij Oud & Nieuw. Bij aankomst staan ze versgebakken voor u en uw beste vrienden en/of familie klaar.

Daarna zijn er meerdere mogelijkheden om het jaar prachtig uit te luiden. Wat dacht u van samen met onze noabers ouderwets carbid knallen met melkbussen!? Uiteraard voor de liefhebbers met warme chocolademelk met rum en andere ‘stoere’ versnaperingen!

Natuurlijk is een bezoek aan het pittoreske Ootmarsum, het bourgondische Oldenzaal of de mooie winkels van Enschede in deze tijd van lichtjes en feest ook extra sfeervol.

Gasten die het oude jaar liever lekker luierend afsluiten kunnen uiteraard ook lekker  loungen bij een knappend haardvuur, of zich zelf helemaal ontspannen met een heerlijke behandeling in onze World of Wellness & Beauty!

Die ontspannen sfeer houden we op Oudejaarsavond vast!
In onze lounge en bar is het tussen 17.00 en 19.00 uur tijd voor een aangeklede oudejaarsborrel die we beginnen met Glühwein. Het moment om gezellig terug te blikken op het bijna voorbije jaar.

Rond 19.00 uur beginnen we met het feestelijke Sylvester Preuvenement diner! Onze beide brigades presenteren op mobiele en informele wijze de heerlijkste en ‘a la minute’ bereide gerechten met passende wijnen. Vanzelfsprekend van culinaire topkwaliteit, zoals u die van ons gewend bent, maar door de ongedwongen opzet  leidt dit tot verrassende, leuke gesprekken met vaak zelfs nieuwe kennismakingen.
U kunt altijd terugvallen op uw eigen (gereserveerde) tafel. U kunt echter op deze avond ook gewoon aan schuiven bij andere gasten volgens het ‘Table d’’Hôte’ principe. Indien u met 7 of meer couverts reserveert, adviseren wij u sowieso een eigen tafel te reserveren.

Rond 22.00 uur  start onze spetterende en swingende Sylvesterparty!
Met volop bubbels, heerlijke muziek  en aanstekelijke nummers van onze huis DJ gaat u bruisend en dansend het nieuwe jaar in! Een heuse Gin & Tonic bar en lekkere versnaperingen completeren deze spetterende party. Samen tellen we af tot klokslag 00.00 uur. Dan knallen natuurlijk de champagnekurken met uitzicht op het flitsende siervuurwerk afgestoken rondom de mysterieuze Stonehenge cirkel.

Na 01.30 uur  is er in de Bar voor de ‘diehards’ nog een ‘after-afterparty’ tot in de kleine uurtjes!

Komt u ook met ons een bruisend Oud & Nieuw vieren?

Of blijft u liever na de Kerstdagen nog wat langer bij ons? De kosten voor deelname aan de gehele Sylvesterparty arrangement bedragen €165,00 per persoon.

Dit bedrag is inclusief het bijwonen van het carbid knallen met chocolademelk, de oliebollen, de glühwein, met borrelhapjes, deelname aan het Preuvenement diner en bijwonen Sylvesterparty met Champagne sabrage & toost inclusief de hapjes, het entertainment en het spetterende vuurwerk!

Overige (niet genoemde) consumpties, ook de bestelde wijnen tijdens het preuvenement, worden naar werkelijk gebruik in rekening gebracht.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom om voor en na deze Sylvesterparty te blijven overnachten.

Reserveren