- Pinksteren in Twente -

Vrijdag 18 mei 2018
Wij ontvangen u in ons landhuishotel en heten u van harte welkom met een kop koffie of thee en een lekkernij. Overdag kunt u genieten van de zonnestralen in een bloemrijk Dinkeldal of in het parkachtig aangelegde Arboretum Poort Bulten met ongeveer 2.500 inheemse en uitheemse bomen en heesters.

’s Avonds ontvangen we u graag voor een driegangen “Choix de Chef” diner in ons sfeervolle restaurant of in de tuin. Voor de nacht hebben wij uiteraard de suite of kamer van uw voorkeur gereserveerd.

 

Zaterdag 19 mei 2018
Na een vorstelijk ontbijtbuffet heeft u wederom tijd genoeg om de weldaad, ambiance en het comfort van De Bloemenbeek of ons prachtige Twentse landschap in het volle voorjaar te ontdekken.

Met uw eigen (cabrio) auto, oldtimer of met een elektrische scooter, solex , fiets of e-bike kunt u het vrolijke Twentse landschap bezichtigen. De mooiste routes liggen voor u klaar. Ook kunt u heerlijk wandelen in natuurgebied ‘t Lutterzand of golfen bij een van de fantastische golfbanen in de omgeving van De Bloemenbeek.

’s Avonds nodigen wij u uit voor een sprankelend aperitief met amuses bouches. Tijdens dit aperitief zal een valkenier u van nabij kennis laten maken met zijn uniek opgeleide valken en uilen, het jachtinstinct van deze prachtige roofvogels en het fraaie buitenleven.

Aansluitend wordt u uitgenodigd voor het preuvenement. Bij goede weersomstandigheden zal een sfeervol,  op informele en mobiele wijze een Tuinpreuvenement worden georganiseerd. Enkele gerechten zullen à la minute worden bereid en afgemaakt vanuit een buitenkeuken al dan niet geflankeerd door een

Zuid-Afrikaanse braai, Green Egg en Ofyr vuurschaal. Deze avond heeft u, tenzij u tijdig anders te kennen geeft, geen gangbare vaste tafels. U verblijft (wederom) in de suite of kamer van uw voorkeur.

 

Eerste Pinksterdag, zondag 20 mei 2018
Het rijkelijk Pinksterontbijt wordt bij mooi weer in onze lommerrijke tuin geserveerd. Evenals de zaterdag, is er volop de mogelijkheid om de prachtige natuur en cultuur van Twente te ontdekken en te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het traditionele dansen van de Pinksterbruidjes in Borne of aan het pittoreske en vermaarde kunststadje Ootmarsum.

 Aansluitend serveert onze zwarte brigade een gastronomisch en sfeervol vijfgangen lentediner.

De Double2singers zorgen voor vlotte en swingende dansmuziek. Deze avond wordt afgesloten met espresso’s en huisgemaakte friandises. U verblijft (wederom) in de suite of kamer van uw voorkeur.

 

Tweede Pinksterdag, maandag 21 mei 2018
Het speciaal uitgebreide Pinksterontbijt biedt een goede voorbereiding op uw terugreis. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze dag nog heerlijk te vertoeven in en rondom De Bloemenbeek. Diegenen die hun verblijf verlengd hebben kunnen zich ‘s avonds laten verrassen met een informeel bezoek in de (buiten)keuken: “Meet our Chef”. Onder het genot van een aperitief met amuses bouche overlegt u ter plekke uw eigen viergangenmenu uit de mooiste nog voorhanden zijnde ingrediënten en producten uit onze keuken!

Reserveren