- Kerst in Twente -

Maandag 24 december
Een goed begin is het halve werk! Na aankomst wordt u door onze Bloemenbeekers in warme kerstsfeer ontvangen met warme chocolademelk en Twentse knieperkes. Wellicht is deze dag voor u ook ideaal om heerlijk te ontspannen en u te laten verwennen in onze World of Wellness & Beauty?

’s Avonds wordt u uitgenodigd voor de ongedwongen “Wining & Dining tour”. Op meerdere plekken in het restaurant en in de keuken, worden de exquise gerechten bereid en gepresenteerd door onze witte brigade. De culinaire kwaliteit is zoals u die van ons gewend bent van topniveau, maar door de speelse en mobiele opzet is de beleving nadrukkelijk ongedwongen. Tijdens deze Tour worden de warme muzikale klanken op de vleugel verzorgd door onze huispianist.

Eerste Kerstdag, dinsdag 25 december
Eerste Kerstdag begint uiteraard goed, met ons riante kerstontbijt.

Tijdens de middag tussen 14.30-16.00 uur verzorgen wij inmiddels traditiegetrouw een informele en ‘aangeklede’ wijnproeverij. Een ideaal moment ook om informeel beter kennis te maken met onze wijnconnaisseur en Maître d’hotel Sofien Ouslati.

Natuurlijk hoort ook champagne bij zo’n feestelijke dag. Na een ceremoniële Champagne sabrage door de twee kersverse Bloemenbeek commandeurs geniet u ’s avonds van een verfijnd vijfgangen “Grand diner dansant” met stijlvolle en swingende muzikale omlijsting.

Tweede Kerstdag, woensdag 26 december
Het feestelijke kerstontbijt geeft zeker sportievelingen een goede basis voor de midwinterhoornwandeling (start 12.00 uur). Onderweg serveren wij heerlijke snert bij een van de prachtige boerderijen of landgoederen op de route.

Na een gezamenlijk sprankelend aperitief met amuses bouche, zal onze witte en zwarte brigade u ook deze avond weer verrassen met een gastronomisch vijfgangen Kerstdiner met een bijzondere en indrukwekkende afsluiting van een speciale kerstboom met de heerlijkste desserts.

Na het kerstdiner is er  voor de jeugd (van vroeger) een afterparty in onze knusse hotelbar.

Op zowel Eerste als Tweede Kerstdag beschouwen wij het dragen van feestelijke kleding als een groot compliment.

Donderdag 27 december
Na het ontbijt is dit de perfecte dag om terug te blikken op de sfeervolle Kerstdagen.

Maar het feest is gelukkig nog niet ten einde. Vanaf 11.30  uur kunt u geheel vrijblijvend met de authentieke Oldtimerbus aanhaken voor een Twentse verrassingstour onder begeleiding van een gids. Rond 15.00 uur  bent u terug bij De Bloemenbeek. Uiteraard is het ook mogelijk om deze dag heerlijk te vertoeven in en rondom De Bloemenbeek.

’s Avonds kunt u zich laten verrassen met een ongedwongen bezoek en ‘Meet our Chef’ in de keuken. U overlegt en kiest hoogstpersoonlijk in de keuken en met de chef de cuisine uw eigen viergangen menu uit de mooiste nog voorhanden zijnde ingrediënten en producten van de afgelopen dagen!

Reserveren