- Van boerenhoeve naar nonchalant chique Landhuishotel
-

In 1906 bouwde de familie Morsink een boerderij met schenklokaal, herberg/pensionfunctie. Zestig jaar later, op 1 april 1966, kocht de familie Strikker de toenmalige boerderij. Daarmee begon een nieuwe en glorieuze toekomst voor dit café annex pension. Vanaf het begin was de missie: de gasten verwennen met alle mogelijke egards, kunde, service en faciliteiten en laten beleven wat Twentse gastvrijheid werkelijk inhoudt. Inmiddels is de huidige Bloemenbeek uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd Landhuishotel gelegen op een 5 hectare groot landgoed, vermaard meesterkok restaurant (1 Michelin ster) en met riante zalen voor meetings en events van uiteenlopende aard. Haar stijlvolle en warme ambiance in combinatie met haar welgemeende gastgerichte service met persoonlijke uitstraling lopen als een rode draad door de historie van dit familiebedrijf. De Bloemenbeek viert dit jaar haar 50-jarige bestaan, onder leiding van Raymond Strikker, de tweede generatie uit de hotelierfamilie. Ondanks alle moderniseringen straalt De Bloemenbeek nog steeds en nadrukkelijk Twentse authenticiteit uit en dat zal ook nooit veranderen.

 

Reserveren